AGENDA

CALIFORNIA TRANSPORTATION COMMISSION

http://www.catc.ca.gov

February 20, 2007 Sacramento, California

Tuesday, February 20, 2007

1:00 p.m.

Commission Meeting

CORRIDOR MOBILITY IMPROVEMENT ACCOUNT HEARING*

Department of Water Resources Auditorium, First Floor 1416 9th Street Sacramento, California

*Hearing Instructions

Each of the eight CMIA regions have been assigned a specific amount of time to speak and a time on the meeting agenda. The Commission requests that presentations focus on Commission staff CMIA recommendations, findings, project delivery and accountability.

A sign up sheet will be made available at the hearing for each CMIA region to identify those who will speak. The sign up sheet must be completed no later than 1:30 p.m. on the day of the hearing.

A copy of this meeting notice and agenda will be posted 10 days prior to the meeting and related book items will be posted 5 days prior to the meeting on the California Transportation Commission Website: www.catc.ca.gov

Questions or inquiries about this meeting may be directed to the Commission staff at (916) 654-4245, 1120 N Street (MS-52), Sacramento, CA 95814. If any special accommodations are needed for persons with disabilities, please contact Annette Gilbertson at (916) 654-4245. Requests for special accommodations should be made as soon as possible but at least five days prior to the scheduled meeting.

Persons attending the meeting who wish to address the California Transportation Commission on a subject to be considered at this meeting are asked to complete a Speaker Request Card and give it to the Executive Assistant prior to the discussion of the item.

Estimated Time

1:00 p.m.	Commission Staff Process, Groupings and Recommendations	
2:00 p.m.	Break	
2:10 p.m.	San Diego Region (SANDAG)	10 Minutes
2:20 p.m.	Southern California Region (SCAG)	20 Minutes
2:40 p.m.	Eastern Sierra Region	10 Minutes
2:50 p.m.	San Joaquin Valley Region	15 Minutes
3:05 p.m.	Central Coast Region	10 Minutes
3:15 p.m.	San Francisco Bay Area Region (MTC)	20 Minutes
3:35 p.m.	Sacramento Valley Region	10 Minutes
3:45 p.m.	North State Region	10 Minutes
3:55 p.m.	Break	
4:10 p.m.	Department of Transportation	20 Minutes
4:30 p.m.	Public Comment	
4:40 p.m.	Commissioners Discussion, Wrap Up and Next Steps	